2012. október 25., csütörtök

Külföldön


Lassan két hónapja Barcelona városban élek.


(hatásszünet)
Nem, ez a bejegyzés (még) nem az élményeimről fog szólni.

Elég sok itt a szabadidőm, úgyhogy bevásároltam fonalakból, gyöngyökből, kiegészítőkből. Rájöttem, hogy nem is olyan butaság hatalmas színes gyöngyökkel összekombinálni a karkötőket! Megmutatom első hibridjeimet:

Aki olvasta az eddigi bejegyzéseimet, feltűnhetett neki a tökfejes karkötő, ugyanis PONTOSAN egy éve kezdtem el készíteni Halloween alkalmából. Ki gondolta volna, hogy egy év kell rávenni magam befejezni. Sajnos már nem volt türelmem még egy fejet megcsomózni, hogy hosszabb legyen, ezért megtoldottam a két végén zöld gyöngyökkel. 

A tökfejgyöngyös egy kis bemelegítés volt számomra, hogy újra visszazökkenjek a csomózásba. Egy egyszerű jobbra-balra váltakozású csomósorozat alkotja a vázat. Mégis milyen mutatós.

A kagylós darab pontosan ma készült el, már a csuklómon mosolyog. A tengerparton rengeteg csodaszép kagylót találni (meg persze a tenger szemetét is, például felfúvódott döglött patkányt, meg az éjszakai élet maradványait...). Aki szemfüles, az igen különleges kagylókra bukkanhat a homokban. Vannak olyanok is, amiket kirágott egy tengeri élőlény, azokból egyszerű ékszert készíteni. 


Itt láthatóak a még folyamatban lévő darabok! Le lehet őket stoppolni bátran! ;)A színes gyöngyöket egy TIGER nevű boltban vásároltam, azt hiszem nincs Magyarországon ilyen bolt. Egy kis ismertető (spanyolul tudók előnyben):
1 eurós kis csomagokban árulják, adnak hozzá cérnát, damilt, kapcsot, és leírást spanyolul és dánul. Érdemes egyszer benézni (többször annyira nem, elég bóvli). 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése